Share this content on Facebook!
9 Feb 2017
         
vindecarea bolilor


Conceptul Shamballa provine din antichitate şi are o profundă semnificaţie spirituală în tradiţiile budiştilor tibetani şi indieni. Misterul acestor brăţări s-a născut undeva la graniţa dintre real şi ireal, un tărâm magic ascuns în Tibet. Ulterior, acest tărâm a ajuns să fie asociat cu pământul sfânt al budiştilor.

Istoria bazată pe spiritualitate a transformat purtarea acestor brăţări într-un adevărat cult. În Occident însă brăţările au devenit un must have asociind purtatul acestora mai mult cu moda decât cu spiritualitatea. Marea majoritate a brăţărilor de astăzi sunt de fapt o adaptare occidentală după cultura asiatică, folosindu-se în special cristale cu încărcătură energetică. Primele brăţări Shamballa au fost realizate de adepţii budişti din şnur de cânepă şi mărgele din lemn sau din santal folosind doar pietre naturale. Cu puţin talent şi un necesar de materiale, aceste brăţări pot fi confecţionate chiar şi acasă, dar eu le prefer pe cele cumpărate, deoarece cristalele magice nu pot fi cumpărate chiar de oriunde. Puteţi găsi brăţări handmade pentru vindecarea bolilor pe Bhalla.ro!

accesorii de lux

Pentru ca puterea acestor brăţări să fie intensă, brăţara trebuie să se potrivească perfect cu purtătorul, deoarece fiecare mărgea din care este compusă aceasta semnifică călătoria sfântă a individului către liniştea sufletească, înţelegere faţă de semeni, conştiinţă, armonie, realizare şi pace. Purtarea brăţerilor dar şi starea de spirit a individului pot duce la vindecare spirituală, sufletească, la fericire şi iluminare. Cum ar zice budiştii, eşti mai aproape să atingi starea de nirvana.

Fiecare brăţară are o semnificaţie unică şi specială şi pot fi purtate chiar şi în funcţie de ce simţi în acel moment.

Pentru a alege brăţara potrivită, pe lângă personalitate, zodie, stări de sănătate sufletească sau trupească, trebuie ţinut cont şi de importanţa culorilor. Alegerea culorii nu se face doar în funcţie de garderobă ci şi de starea de spirit... Iti poti suprinde persoana iubita cu cadouri speciale alegand o bratara handmade.

Brăţările Shamballa au efecte benefice asupra psihicului datorită pietrelor semipreţioase din care sunt confecţionate. Cristalele reprezintă o importantă sursă de energie pozitivă, cu efecte de protecţie şi vindecare. Secretul  brăţării nu constă doar în tipul de pietre folosite, ci şi în numarul de bile şi noduri pe care le are aceasta. Brăţara are o dimensiune ajustabilă şi poate fi purtată singură sau în combinaţie cu alte accesorii de lux ori alte tipuri de brătari Shamballa.

pietre naturale


Din pasiune și dragoste față de miraculos și natura, cercetările au dus la concluzia că pietrele prețioase pot fi îmbinate astfel încât să satisfacă toate gusturile și să se potrivească personalității fiecăruia, fiecare având o semnificație potrivită fiecărei firi omenești. Cele mai inedite accesorii înzestrate cu pietre prețioase și semi-prețioase în prezent sunt renumitele brățări Shamballa.


Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: